1 literes flakon
Cikkszám: 018300 - 0100
2,5 literes kanna
Cikkszám: 018300 - 2590
Kiszerelés
Letöltés
Termékleírás

Kilúgozott fa-és parkettafelületek ápoló utóimpregnálása. Híg állagának köszönhetően bútorok, egyéb panelek impregnálására is alkalmas.
Oxidatív impregnált-olajozott padlófelületek felfrissítése. Természetes olaj és viasz alapú viaszmentes utóimpregnáló szer.
• Természetes felület megőrzéséhez,
• optimalizálja a terhelhetőséget,
• lokális javításokra alkalmas,
• erősen víztaszító.
Kapható: transzparens és fehér kivitelben.

euku refresher

Olajozott padlók utókezelése. | Természetes olaj-viasz kombináció.
Alkalmazás

Az ápolandó felületet alaposan nedves kendővel áttörölni. Az euku Refresher (felületfrissítő)-at törlőkendővel felvinni a padlófelületre. A felületen maradt ápolószert a felvitelt követő 30 perc elteltével lepolírozni. Nem maradhat nedves olaj a felületen.
Tudnivalók:
• Lapos felmosóval vagy irhabőr darabbal optimálisan felvihető.
• Nagy felületek polírozásához a tárcsás csiszológép alkalmazását javasoljuk.
Felhasználás

A padlófelület szívőképességétől függően. Irányérték: kb. 30-50 ml/m² (Kiadósság: 20-30 m²/l).
Durva csiszolás, vastagabb fúgák és jó szívóképességgel rendelkező fa esetében fokozott anyaghasználat lehet szükséges, további réteg felvitelekor lényegesen kevesebb.
Száradási idő

Kb. 16 óra elteltével (23°C, 50%-os relatív páratartalom és légmozgás mellett) óvatosan rá lehet menni a padlófelületre, és folytatni lehet a felületkezelést. A kész felületet nem ajánlatos az első 7 napban nedves kendővel feltörölni. Legkorábban 10 nap elteltével lehet szőnyeget helyezni a padlóra.
Az alacsony hőmérséklet, a fokozott páratartalom, a nem megfelelő szellőzés és a fában található, száradást lassító anyagok jelentősen megnövelhetik a száradási időt.
Tárolás

Felnyitás nélkül, eredeti csomagolásban 24 hónapig. Az esetlegesen képződött hártyaréteg használat előtt eltávolítandó. Hideg és száraz helyen tárolandó. Gyermekektől távol tartani.
Műszaki adatok

Összetevők: Lenolaj, használt olajszármazékok, méhviasz, carnauba viasz, aromamentes tesztbenzin, glikol, ólom-és kobaltmentes szárazanyagok.
voc (g/l) <492 (ISO11890) / 2004/42/IIA(f)(700)700 / Giskód: Ö60.
ADR/RID: NEM veszélyes anyag.
CLP: Jelölése nem előírás. EUH210 A biztonsági adatlapot kérésre rendelkezésre bocsátjuk.
Káros anyagot nem vagy csak csekély mértékben tartalmazó termékek használatakor is be kell tartani a szokásos óvintézkedéseket. Gyermekektől távol tartandó. Az üres csomagolásokat a háztartási hulladékkal illetve a kommunális hulladékkal együtt lehet eltávolítani.
 
> Kezdőlap> euku ápolás, karbantartás> euku care refresher