1 literes flakon
Cikkszám: 018200 - 0100
2,5 literes kanna
Cikkszám: 018200 - 2590
Kiszerelés
Letöltés
Termékleírás

Szappanos tisztító. Impregnált-olajozott felületek vizes tisztítására és rendszeres ápolására szolgáló koncentrátum. Fokozott szennyeződéstűrés, visszazsírosodás, bőrkímélő.
Étolaj minőségű természetes repceolaj alapú, kíméletes folyamatban készült szappan.
Alkalmas rendszeres tisztításhoz, ápoláshoz, és olajozott fa,-és parafapadlók tisztításához. Lakossági és irodai használatra. Alkalmazása nem ajánlott vízbázisú lakkal kezelt padlófelületeken.
Speciális esetekben az euku Care Emulsion (ápolóemulzió)-t a skandináv szappanozós technikához is fel lehet használni.

euku care emulsion

Karbantartó emulzió. |olajozott fa,- és parafapadlók tisztítására és ápolására.
Alkalmazás

A padlófelülethez ragadt szennyeződéseket seprűvel vagy porszívóval távolítjuk el. A finom szennyeződéseket, port vagy vízben oldódó szennyeződéseket rendszeresen nedves kendővel töröljük fel. Ehhez 0,1-0,2 l euku Care Emulsion (ápolóemulziót) teszünk kb. 10 l meleg vízbe. Eközben a padlófelületbe ápoló anyagok kerülnek. Ne kerüljön túl sok víz a padlófelületre, a fapadlókat lehetőség szerint kevés víz érje.
Kérjük, vegye figyelembe tisztítási-és ápolási útmutatónkat.
Elsődleges tisztításkor 1:10 arányban alkalmazzuk. Felmosó fejjel elteríteni, rövid hatóidő után (5 perc) a padlófelületet nedvesen, erőteljesen feldörzsölni (pl. kefe vagy ESM/zöld simító segítségével), felesleges folyadékot, szennyeződést feltörölni és tiszta vízzel utántörölni. A víz felszívódásához gondoskodni kell a megfelelő szellőzésről!
Elsődleges tisztítást követően, illetve, ha a padlófelület a használat és a tisztítás következtében kilúgozódott, abban az esetben a felületet újból le kell olajozni. Ehhez euku refresher felületfrissítőt ajánljuk.
Felhasználás

Felhasználás:0,1-0,2 l emulziót 10 l meleg vízben higítani. Ilyen arányban 5-10 alkalomra elég egy liter folyadék.
Száradási idő

A víz száradása és az esetleges felpúposodások megszűnése után kezelésre kész a felület. A víz megszüntetése lehetőség szerint hő hatására illetve szellőztetéssel történjen.
Tárolás

Fagytól védeni. Hideg és száraz helyen tárolandó. Szavatosság: Felnyitás nélkül, eredeti csomagolásban gyártástól számított 24 hónapig. Gyermekektől távol tartani.
Műszaki adatok

Összetevők: Víz, repceolajos káliszappan (15% vagy több, azonban kevesebb, mint 30%), etanol, glicerin, repceolaj, káliumcitrát, illatanyag.
pH-érték: ~9
voc (g/l) 78 (ISO11890) / GISkód: GE20
ADR/RID: NEM veszélyes anyag.
CLP: Jelölése nem előírás.
Káros anyagot nem vagy csak csekély mértékben tartalmazó termékek használatakor is be kell tartani a szokásos óvintézkedéseket. Gyermekektől távol tartandó. Az üres csomagolásokat a háztartási hulladékkal együtt lehet eltávolítani.
 
> Kezdőlap> euku ápolás, karbantartás> euku care emulsion